Monday, 16 July 2018
Home / Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica Spilleautomat

Du kjenner den klassiske sci-fi TV-serien, men kommer du til å like denne offisielt lisensierte spilleautomaten fra Microgaming like mye? Bli med Apollo, Starbuck og resten av gjengen mens du navigerer deg rundt universet i et forsøk på å vinne store pengepremier.

Battlestar Galactica er en av de mest visuelt imponerende automattitlene som er tilgjengelig for spill nå; du vil bli imponert over hvordan grafikken, lydene og animasjonene trekker deg inn i handlingen.

Du har fire hjul og hele 243 måter å vinne på, og som alltid er du ute etter å matche tre eller flere for å få med deg noen av hovedpremiene. Men det er mer ved denne galaksen enn man ser ved første øyekast, med wilds og scatters som del av kaoset, og gratisspinn og multiplikatorer som hjelper deg å bygge opp din “kitty”.

Og så må man ta Run og Fight spillmodusene med i betraktningen, og vi dekker disse grundigere senere, men det trenger ikke å sies at disse er lukrative i seg selv. Du kan til og med låse opp ekstra spillinnhold via funksjonen Ranking Achievements, hvor du får mulighet til å jobbe deg opp fra Civilian til Admiral.

Space Invader

Du kjenner sikkert til greia når det gjelder Battlestar Galactica. Du har en gruppe personer på teamet ditt som har til jobb å hjelpe deg i jakten på store pengepremier (og å rense verdensrommet fra skurker og alt det der).

Men først må man stri med spillkortsymbolene. For en total innsats på 1,50 tjener spillerne 0,25, 0,50 og 2,00 for å spinne tre, fire eller fem av de ti symbolene på hjulene, mens Knekten og Dronningen betaler ut henholdsvis 0,35, 0,75 og 3,00.

Det beste er dermed Kongen og Esset, og dette paret betaler ut 0,50 for en trippel, 1,00 for en kvartett og 4,00 for hele kvintetten.

Og så kommer vi til personene som skal hjelpe deg å skaffe alvorlig med penger. Tyrol og Ellen er de første, og denne dødelige duoen gir 1,00, 1,50 og 5,00 for tre til fem. Paret Helo og Colonel Tigh blir deretter involvert og hjelper deg å slå fra deg til 1,25 for tre, 2,00 for fire og 10,00 for fem.

Nest siste par er Six og Baltar, og disse er i et spesielt generøst humør. Spinn tre og du tjener 1,50, fire betaler ut 2,50 og fem belønner spillerne med 15,00. Til slutt er det de to store: Apollo og Starbuck. Denne kjekke duoen gir enda bedre utbetalinger; 1,75, 3,00 og 20,00 for å være nøyaktig.

Star Spotting

Ting blir virkelig interessante når man snakker om Ion Storm Wild-funksjonen. Her får spillerne 15 gratisspinn når tre eller flere av scatter-symbolet dukker opp på hjulene i hvilken formasjon som helst, og en x3 multiplikator er bare toppen på kransekaken.

Så kommer de to spesialfunksjonene som gjør at Battlestar Galactica skiller seg fra andre Microgaming spillautomater i denne stratosfæren. Du har Run-modus, som skaper en virkelig kul effekt på symbolene dine. FLT-symbolet på midthjulet vil gjøre at hvilket som helst av de kongelige symbolene løper opp fra skjermen og gir deg ekstra belønninger.

Og så har man Fight-modus, som gjør tilfeldige symboler ville når Cyclon- og Colonialsymbolene trekkes inn i kampen. Skulle hundre og ett være ute, vil wild-symbolene deles i en dobbel wild, og tre eller flere scatters gir spillerne glede av fem gratisspinn med mulighet for mer.

Spektakulære Galactica

Og slik er situasjonen med Battlestar Galactica; men for en situasjon det er. Hovedpremiene i spillet er ganske lukrative, med en toppremie på 20,00 som tilbys for en innsats på kun 1,50 og gir deg en god avkastning. Wild- og scatterfunksjonene holder pulsen din oppe, og de to spesielle bonusspillene er en fantastisk inkludering og en bonus for Microgaming.

Men vi har begynt å forvente denne typen standard fra dem – de er virkelig en fanebærer for grafisk briljanse i spillautomater nå for tiden. Animasjonene og lydeffektene hjelper også med å gjøre temaet virkeligere og transportere deg inn i tidenes intergalaktiske kamp. Premiene er bare en bonus.

Share